Opnames:

Samen december door
met Dokter Tamara


De feestmaand: de één is dol op de sfeer en feestelijkheid, de ander vindt het lastig om een gezonde leefstijl te behouden. Dit kan zijn door meer zoetigheid dat overal wordt aangeboden, maar denk ook eens aan drukte die de feestdagen met zich mee kunnen brengen.

Wil jij hier meer over weten óf weten hoe jij de feestdagen met een tevreden gevoel door komt. Meld je aan voor de december-serie en ontvang via e-mail de opnames van de vier webinars van onze serie Samen December door.

De webinars gaan over:

Weg met december stress 
Opname beschikbaar - je ontvangt de terugkijklink
Hoe kan je stress voorkomen en hoe zorg je voor voldoende slaap en ontspanning gedurende deze drukke maand? Je krijgt in dit webinar tips van Dokter Tamara hoe jij dit kunt aanpakken.

Gezonder 2023 in!
Opname beschikbaar - je ontvangt de terugkijklink
Deze wintermaand hoeft zeker geen ongezonde periode te zijn. Tijdens dit webinar krijg je genoeg inspiratie om ook in december te werken aan jouw weerstand en gezondheid. Wie weet werk jij ook toe naar minder medicatie in 2023?

Een kerstdiner zonder schuldgevoel
Opname beschikbaar - je ontvangt de terugkijklink
Nemen we ons niet allemaal voor om dit jaar niét te veel te eten tijdens het kerstdiner? Maar is dit echt wel nodig? En als je het toch (een beetje) gezonder wilt maken, hoe doe je dit dan zonder dat kinderen, ooms of vrienden schrikken?  Diëtist Marieke en het team van Dokter Tamara beantwoordt vragen tijdens dit webinar.

Het feestdagen vraag en antwoord webinar
Opname beschikbaar - je ontvangt de terugkijklink
Deze middag zijn vragen over gezondheid tijdens de feestdagen beantwoord.  Het team van Dokter Tamara heeft ingezonden en live vragen via de chat besproken, maar ook persoonlijke ervaringen gedeeld. Kijk jij ook?