Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookie-beleid.

Online Leefstijlprogramma BV – Januari 2021

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Online Leefstijlprogramma BV zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Online Leefstijlprogramma BV
Nibbelinkstraat 12
3342VC H.I. Ambacht
KvK 80217656

Welke gegevens verzamelen we?

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, aangemeld voor een gratis online workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van onze producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden om gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam 
  • E-mailadres 
  • Telefoonnummer 
  • Je interesses 
  • Website 
  • Bedrijfsnaam 
  • Straat en huisnummer 
  • Postcode en woonplaats 
  • Verzekeraar 
  • Relatienummer verzekering 
  • BSN 
  • Geboortedatum 
  • Kamer van Koophandel 
  • IP nummer 
  • BTW nummer

Met welk doel gebruiken we je gegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden: Je voornaam en e-mail adres gebruiken we voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebook en Google advertenties. Je interesses gebruiken we om gericht nieuwsbrieven te kunnen versturen en je aanbiedingen te kunnen doen. Je voornaam, e-mailadres en telefoonnummer die jij invult bij een formulier voor een offerte aanvraag en contactformulier, worden gebruikt om een offerte te kunnen maken en/of te antwoorden op de contactaanvraag. Je BSN, geboortedatum en verzekeringsinformatie gebruiken we voor het verwerken van de declaratie bij je zorgverzekeraar.

Jouw gegevens op onze sites

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, aangemeld voor een gratis online workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kun je ten alle tijden weer uitschrijven door middel van een link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen. Je e-mail adres wordt meteen uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard. Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mail systeem via New Zenler (waar deze site in gemaakt is). Daarnaast delen wij gegevens, die we verkregen hebben via het downloaden, aanvragen van een gratis workshop/training met Facebook en Google om zo advertentiedoelgroepen te maken.  

Winkels

Wij gebruiken de door jou aangeleverde gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk te laten verlopen. Wij zullen je gegevens niet aan derden verkopen. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling. Bij de betaling in de webshops word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (creditcardnummer, Paypal login of Ideal gegevens) worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan ook door ons niet opgeslagen. De enige gegevens die wij opslaan zijn:

  • Voor – en Achternaam: om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon.  
  • Adres, postcode en woonplaats: dit adres gebruiken wij voor de correcte levering van jouw bestelling  
  • Telefoonnummer: mochten wij je willen informeren over je bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over je training dan doen wij dit op bepaalde momenten ook telefonisch. Dit is nooit verplicht om in te vullen.  
  • E-mailadres: bij elke bestelling ontvang je van ons, zodra wij je bestelling ontvangen hebben, een bevestiging en factuur per e-mail. Indien het een bestelling is die wordt verzonden zal PostNL (of andere bezorger) uit onze naam een e-mail sturen met de track & trace code.  
  • Geboortedatum, BSN en Verzekeringsgegevens: voor de verwerking van je declaratie.  
  • IP nummer Jouw ip-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen. 

Beveiliging gegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two-factor authentication, zorgen voor een beveilingsniveau dat past bij de gegeven die wij verwerken.

Social media

Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelik maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons. Van een aantal Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy.

Links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten onze sites om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn 

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd. De gegevens in ons boekhoud- en
CRM systeem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd. De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking. Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen. Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen. Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via support@online-leefstijlprogramma.nl

Plichten

Door een (online) programma aan te schaffen, een dienst of product te kopen of je aan te melden voor een nieuwsbrief heb je niet alleen rechten, maar ook plichten. Voor sommige van onze diensten kunnen wij de declaratie voor je verwerken bij diverse verzekeraars. Let wel, heb je dit jaar al gebruik gemaakt van je preventie budget en is deze op, dan ontvang je van ons de factuur die je zelf moet betalen.

Herroeping aankoop binnen 14 dagen na aanschafdatum

Je hebt als consument het recht om binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden van je bestelling af te zien. Wanneer het gaat om een online programma wat gedeclareerd wordt bij de zorgverzekeraar hebben wij een schermafdruk van de afwijzing van de zorgverzekeraar nodig als je zelf de declaratie indient. Dienen wij de declaratie in voor je, dan kunnen we dat alleen annuleren wanneer die declaratie nog niet is verzonden naar de zorgverzekeraar.

Wijzigen 

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.