Webinar terugkijken:
Human design 
als handleiding bij het verbinden met jezelf en anderen
- Met huisarts Tamara de Weijer en Ria Kaashoek -
Ja, ik wil deze lezing terugkijken!

Door aan te melden ontvang je automatisch onze nieuwsbrief. Wil je deze niet? Je kunt je altijd afmelden.

Wat zegt jouw Human Design chart over hoe jij het beste kunt verbinden met jezelf en met anderen? Iedereen is anders, de ene doet het goed in een grote groep en lekker over koetjes en kalfjes kletsen, en de andere spreekt liever iemand 1 op 1 en gaat dan de diepte in. Wat past bij jou?  

Human design is een tool die jou letterlijk een blauwdruk geeft om het leven te leiden met de minste weerstand en in lijn met de talenten en krachten die je van nature hebt. Het geeft een gebruikershandleiding die je helpt navigeren door het leven wat perfect is afgestemd op jouw authentieke zelf. Met deze handleiding krijg je (op diep niveau) inzicht in jouw innerlijke geleidingssysteem en hoe jouw energie stroomt. Het geeft je praktische handvatten en op heel veel vlakken inzicht over wie en wat je bent op basis van je exacte geboortetijd, - datum en -plaats.
Human Design is een combinatie van eeuwenoude kennis als Kabbala, Chakra-systeem en de Chinese I'Ching gecombineerd met moderne wetenschap als kwantumfysica, biochemie en neurowetenschap. Het gaat over stoppen met leven zoals anderen en gaan leven vanuit jouw unieke kracht en strategie die bij jou past. Het leven mág makkelijk zijn.

Of je nu op zoek bent naar een beter begrip (verbinding) met jezelf of naar manieren om op een dieper niveau verbinding te maken met anderen... Human Design is jouw kompas.

Wat komt aan bod tijdens deze lezing?

  • Wat past bij jou?
  • Wat zegt jouw Human Design chart? 
  • Hoe kun jij het beste verbinden met jezelf en met anderen?
  • Hoe stroomt jouw energie?
  • Praktische handvatten over wie jij bent