Online Leefstijlprogramma

Vierstroom Ledenservice

Beste lid van Vierstroom,

Wil jij ook gezonder, energieker en slanker worden?
Net een paar kilo minder, beter in je vel, een betere weerstand en meer rust in je lijf en hoofd.
Met behulp van goede handvatten over een paar weken je fitter voelen en er beter uitzien.

Daar heb ik dit online leefstijlprogramma voor ontwikkeld. De afgelopen jaren heb ik al meer dan duizend van mijn patiënten geholpen om betere keuzes te maken en meer inzicht te geven zonder het gevoel dat iets moet. Want daar kunnen we nu beter echt eens mee stoppen. Je moet helemaal niets, behalve dan uitzoeken wat bij jou past en waar jij je op lange termijn het beste bij voelt.

De kleine lettertjes...
Nee we gaan je niet spammen. Je krijgt echt 100% of 50% geld terug garantie. Lees hieronder er meer over.

Wij bieden het samen met Vierstroom Ledenservice aan.

Stap 1

Meld je aan

Je kunt je nu aanmelden. Meestal ontvang je binnen 24 uur na aanmelding een bevestiging per e-mail.

Stap 2

10 Modules - 10 Weken

De komende 10 weken leer ik je alles over een gezonde leefstijl. Jij krijgt toegang tot mijn brein, mijn team en ik helpen je om je doelen te bereiken! 

Stap 3

Direct toegang

Elke week krijg je een nieuwe module, bestaande uit korte lessen, recepten, menu's en ondersteunende materialen. Jij kiest wat voor jou de beste balans is en je zult jezelf verbazen! 

LEEFSTIJL IS MÉÉR DAN VOEDING

Bij een gezonde leefstijl denken veel mensen meteen aan voeding, toch? Maar het is zoveel meer!
Bij gezonder, energieker en wellicht ook slanker worden komt meer kijken dan alleen het aanpassen van wat je in je mond stopt. Mijn doel is heel Nederland gezonder te maken. Daarom komen in mijn leefstijlprogramma onder andere deze onderwerpen aan bod:

voeding

Je leefstijl verbeteren zonder je voeding aan te pakken? Lijkt me niet. Het is echt prima te doen als je merkt hoe snel je al beter in je vel gaat zitten. En als je weet wat wel en niet werkt. 

ontspanning

Het is soms lastig in de drukke wereld waarin we leven om rust te vinden. Hoe zorg je ervoor dat je op een manier die voor jou werkt voldoende ontspanning krijgt? Dit programma leert je hoe je de balans tussen inspanning en ontspanning terugkrijgt.

slaap

Is het streven naar de ideale slaaptijd voor jou een strijd? Vaak gaat het niet alleen om het aantal uur dat je slaapt, let ook op de kwaliteit van je slaap!
We gaan je helpen je slaap te verbeteren.

beweging

Wil jij meer energie en meer fut? Ja maar... Ja maar... Ja maar...
Ik heb het allemaal al eens gehoord. Bewust doelen stellen en je eraan houden was nog nooit zo eenvoudig.

gedragsverandering

En toen je dat vertelde, toen ging de knop bij mij om! 
Hoe vaak ik dat niet heb gehoord. Je hoeft echt niet overal nee tegen te zeggen, kies voor jezelf. Wat goed voelt voor jou?

slanker

Alle diëten van de wereld al een keer gedaan? Je weet het dan vast wel: van diëten word je dik. Hoe het wel lukt en je het vol kunt houden? Ik laat het je graag zien! 

Veel gestelde vragen

Wat is een online programma?

In een omgeving en tijd die jou uitkomt kun je het programma doorlopen. Je hoeft er de deur niet voor uit en kunt op je laptop, PC of telefoon meekijken. Je hebt verder niets nodig.

Wat zijn de tijden?

Elke week komt er een module online. Elke module bestaat uit korte lessen die je wanneer het jou het beste uitkomt kunt bekijken.
Je hebt een jaar toegang tot de lessen, dus iets terugkijken kan altijd.

Ik weet (n)iets over leefstijl

Voor elk wat wils! Is je kennis over gezonde leefstijl nog niet zo groot? Of is het wellicht wat weggezakt? Dan is dit je kans! Ik begin echt bij de basis. En stapsgewijs lopen we alle belangrijke onderdelen door om ook leefstijlgenieter te worden. 

50% vergoeding

Heb je alleen basisverzekering? Dan krijg je 50% van de kosten terug van ons. Dien de factuur, die je na betaling ontvangt, in bij je verzekering. Mail ons de afwijzing en je krijgt van ons 50% van je geld terug. Je kunt ons mailen op: support@happylivingacademy.com

Moet ik iets installeren?

Nee hoor, helemaal niets. Wij adviseren Google Chrome te gebruiken, maar ook met andere browsers werkt het prima. Je kunt de lessen volgen op je telefoon, PC, Mac of tablet.

Moet ik VRIJdag al starten?

Je kunt starten wanneer jij wilt. De beste tijd is natuurlijk wel nu! Maar je hebt een jaar toegang tot de modules, je kunt dus ook altijd nog een keer terugkijken. 

Ik weet heel veel over leefstijl

Voor elk wat wils! Is je kennis over gezonde leefstijl al groot? Wil je het beter leren toepassen en op de juiste manier? Ook dan zit je goed! Ik help ook jou graag verder. 

100% vergoeding

Een aantal verzekeraars vergoeden het online leefstijlprogramma vanuit hun aanvullend pakket. Dien de factuur, die je na betaling ontvangt, dan ook in bij je verzekering. Krijg je een afwijzing? Mail ons op support@happylivingacademy.com
de afwijzing en je krijgt van ons 100% geld terug.

Aanmelden kan nu!


  • 10 modules 
  • 30+ lessen
  • zéér compleet
  • voeding tot ontspanning
  • recepten en weekmenu's
  • 24/7 email support
  • 1 jaar lang gratis toegang!