Wat maakt het Online Leefstijlprogramma bijzonder?

Erika Adema: "Als zorgprofessional ben ik veel bezig met het geven van leefstijladviezen.  Er is voor de patient veel informatie te vinden maar soms zo veel verschillende informatie dat ze door de bomen het bos niet meer zien.  Via dit online leefstijlprogramma kan ik mijn kennis opfrissen en voor de patient is het erg zinvol en makkelijk te begrijpen hoe je beter met je leefstijl om zou kunnen gaan. Niks moet maar wel met de uitleg waarom je het beter kan doen en dat met gewone producten van moeder natuur."

Lucy Kuijpers-de Groot: "Tamara’s missie is om Nederland gezonder te maken. Het leefstijlboek kan daar zeker bij helpen!  Buiten het boek heeft Tamara ook een online-programma. Ik schreef me in en volgde het programma van 10 weken. Het bracht zoveel meer dan anders eten.

Tamara bedacht het Leefstijlkompas en zet je aan het denken door vragen te stellen als: Welke richting kies je? Waar ga jij je op focussen de komende tijd? Wat geeft jou zin in het leven en …wat geeft jouw leven zin? De modules waren overzichtelijk, toegankelijk en leuk. Steeds een kort filmpje met duidelijke uitleg. Ook waren er interessante webinars, waarin Tamara samen met top-experts praktische kennis overdroeg aan de deelnemers. Er was gelegenheid om vragen te stellen tijdens de webinars, maar je kon dat ook later nog doen. Het team stond altijd klaar om vragen te beantwoorden."


Lucy heeft er een uitgebreide blogpost over geschreven:
https://boekrecensiescharleskuijpers.blogspot.com/2021/12/tamara-de-weijer-het-leefstijlboek-en.html

Peggy Kuipers

Jeroen en Daphne

Joyce Geerligs

Tineke Jassies

Riet Vermoolen

Jan Snoey

Dominique Kempen

Femke Bull

Hennie van Huis

Linda Borsje

Bep Hamstra

Anine Linders

Liesbeth Bossink

Minke Scheerder