IZZ Online Leefstijlprogramma

Met gratis Leefstijlpakket!

Heb je een aanvullende verzekering met preventiebudget bij IZZ? Meld je dan hier aan met couponcode 'IZZleefstijl'. Wij regelen de declaratie voor je.
Ben je NIET bij IZZ verzekerd? Klik dan hier en meld je aan via jouw verzekering.

Wil jij ook gezonder, energieker en slanker worden?
Net een paar kilo minder, beter in je vel, een betere weerstand en meer rust in je lijf en hoofd. En er met behulp van goede handvatten over een paar weken je fitter voelen en er beter uitzien.

Daar heb ik dit online leefstijlprogramma voor ontwikkeld. De afgelopen jaren heb ik al meer dan duizend van mijn patiënten geholpen om betere keuzes te maken en meer inzicht te geven zonder het gevoel dat iets moet. Want daar kunnen we nu beter echt eens mee stoppen. Je moet helemaal niets, behalve dan uitzoeken wat bij jou past en waar jij je op lange termijn het beste bij voelt.

Geen verzekering bij IZZ? Kijk dan hier en meld je aan via jouw verzekering.

Stap 1

Meld je aan

Je kunt je nu aanmelden. Je ontvangt direct na aanmelding een bevestiging en toegang per e-mail. Je hebt een jaar toegang tot de modules, lezingen en community.

Stap 2

10 Modules - 10 Weken

De komende 10 weken leer ik je alles over een gezonde leefstijl. Jij krijgt toegang tot mijn brein, mijn team en ik helpen je om je doelen te bereiken! 

Stap 3

Direct toegang

Elke week krijg je een nieuwe module, bestaande uit korte lessen, recepten, menu's en ondersteunende materialen. Jij kiest wat voor jou de beste balans is en je zult jezelf verbazen! 

LEEFSTIJL IS MÉÉR DAN VOEDING

Bij een gezonde leefstijl denken veel mensen meteen aan voeding, toch? Maar het is zoveel meer!
Bij gezonder, energieker en wellicht ook slanker worden komt meer kijken dan alleen het aanpassen van wat je in je mond stopt. Mijn doel is heel Nederland gezonder te maken. Daarom komen in mijn leefstijlprogramma onder andere deze onderwerpen aan bod:

voeding

Je leefstijl verbeteren zonder je voeding aan te pakken? Lijkt me niet. Het is echt prima te doen als je merkt hoe snel je al beter in je vel gaat zitten. En als je weet wat wel en niet werkt. 

ontspanning

Het is soms lastig in de drukke wereld waarin we leven om rust te vinden. Hoe zorg je ervoor dat je op een manier die voor jou werkt voldoende ontspanning krijgt? Dit programma leert je hoe je de balans tussen inspanning en ontspanning terugkrijgt.

slaap

Is het streven naar de ideale slaaptijd voor jou een strijd? Vaak gaat het niet alleen om het aantal uur dat je slaapt, let ook op de kwaliteit van je slaap!
We gaan je helpen je slaap te verbeteren.

beweging

Wil jij meer energie en meer fut? Ja maar... Ja maar... Ja maar...
Ik heb het allemaal al eens gehoord. Bewust doelen stellen en je eraan houden was nog nooit zo eenvoudig.

gedragsverandering

En toen je dat vertelde, toen ging de knop bij mij om! 
Hoe vaak ik dat niet heb gehoord. Je hoeft echt niet overal nee tegen te zeggen, kies voor jezelf. Wat goed voelt voor jou?

slanker

Alle diëten van de wereld al een keer gedaan? Je weet het dan vast wel: van diëten word je dik. Hoe het wel lukt en je het vol kunt houden? Ik laat het je graag zien! 

Zij hebben meegedaan

Els Berenst

Joyce Geerligs

Peggy Kuipers

Tineke Jassies

Veel gestelde vragen

Wat is een online programma?

In een omgeving en tijd die jou uitkomt kun je het programma doorlopen. Je hoeft er de deur niet voor uit en kunt op je laptop, PC of telefoon meekijken. Je hebt verder niets nodig.

Wat zijn de tijden?

Elke week komt er een module online. Elke module bestaat uit korte lessen die je wanneer het jou het beste uitkomt kunt bekijken.

Je hebt een jaar toegang tot de lessen, dus iets terugkijken kan altijd.

Ik weet (n)iets over leefstijl

Voor elk wat wils! Is je kennis over gezonde leefstijl nog niet zo groot? Of is het wellicht wat weggezakt? Dan is dit je kans! Ik begin echt bij de basis. En stapsgewijs lopen we alle belangrijke onderdelen door om ook leefstijlgenieter te worden. 

Waarom organiseer je dit programma?

Ik ben groot voorstander van brede aanpak: alle onderdelen voor het verbeteren van je leefstijl komen aan bod. Lekker praktische lessen én zeker geen opgeheven vingertje. Stop met moeten! 

Moet ik iets installeren?

Nee hoor, helemaal niets. Wij adviseren Google Chrome te gebruiken, maar ook met andere browsers werkt het prima. Je kunt de lessen volgen op je telefoon, PC, Mac of tablet.

Moet ik DIRECT al starten?

Je kunt starten wanneer jij wilt. De beste tijd is natuurlijk wel nu! Maar je hebt een jaar toegang tot de modules, je kunt dus ook altijd nog een keer terugkijken. 

Ik weet heel veel over leefstijl

Voor elk wat wils! Is je kennis over gezonde leefstijl al groot? Wil je het beter leren toepassen en op de juiste manier? Ook dan zit je goed! Ik help ook jou graag verder. 

vergoeding

De kosten van het programma zijn normaal gesproken € 99,- maar met de couponcode IZZleefstijl regelen wij de declaratie. Het gaat ook niet van je eigen risico af. Vanuit het preventiebudget van je aanvullende verzekering wordt deze verrekend tot het maximale bedrag van je budget. 

De kleine lettertjes...
Nee we gaan je niet spammen. We sturen je enkel e-mails over het Online Leefstijlprogramma.

De kosten van het programma zijn normaal gesproken € 99,- maar met de couponcode IZZleefstijl regelen wij de declaratie. Het gaat ook niet van je eigen risico af.
Vanuit het preventiebudget van je aanvullende verzekering wordt deze verrekend tot het maximale bedrag van je budget. 
Ben je NIET bij IZZ verzekerd? Klik dan hier en meld je aan bij jouw verzekering. 

"Dr. Tamara is een vertegenwoordiger en initiatiefnemer van een nieuwe generatie artsen die de mens als een geheel zien en snappen dat preventie belangrijker is dan medicinale interventies. In de vele gevallen dat ik samen met haar symposia voor collega’s en voor het brede publiek mocht geven viel haar enthousiasme en kennis op en haar geweldige manier van het op nivo brengen van deze boodschap."

Prof. Eric Claassen
Immunoloog
VU Amsterdam

 "Uit wetenschappelijk onderzoek weten we dat voeding bij sommige ziekten beter werkt dan medicijnen. Toch schrijven artsen vooral nog medicijnen voor. Huisarts Tamara de Weijer zet voeding volwaardig in bij de behandeling als de patiënt hiervoor open staat." 

Prof. Renger Witkamp
Hoogleraar Nutritional Biology
Universiteit Wageningen


"Tamara strijdt voor een andere opvatting van zorg door huisartsen: gezondere en fittere patiënten door het geven van leefstijladvies in plaats van symptoombestrijding met medicatie." 


Prof. Jaap Seidell
Hoogleraar Voeding en Gezondheid
VU Amsterdam


"Tamara bekijkt wat de patiënt zelf kan doen om de gezondheid te verbeteren. Vol enthousiasme geeft ze praktische leefstijladviezen mee in plaats van medicatie. De samenwerking met haar is heel waardevol. Ze is een huisarts die echt meedenkt!"

Karina Schenk, dietist
Directeur Het Persoonlijke Dieet