Word je eigen leefstijlexpert

Dit jaarprogramma is een vervolg op het Online Leefstijlprogramma. Een betere leefstijl begint bij jezelf. Uiteraard komt het Leefstijlkompas aan bod, met een verdieping en verbreding van de kennis. Aan de hand van onze eigen ervaringen én uit de dagelijkse praktijk inspireren we je om nog beter voor jezelf te zorgen. Waar wil jij heen? Wat wil jij bereiken? Alle leefstijlveranderingen beginnen met beter voor jezelf zorgen. Als je goed voor jezelf kan zorgen, kan je ook beter voor een ander zorgen.

Het jaarprogramma ‘Word je eigen leefstijlexpert’ gaat je daarbij helpen! Werken aan jouw gezonde leefstijl gaat niet alleen over wat je eet. Je mentale gezondheid, je werkgeluk, de relatie met je omgeving, maar bovenal de relatie met jezelf staat hierbij centraal. Praktisch en eenvoudig toepasbaar zoals je bij al onze programma’s.

Grote kans dat je enorm enthousiast met het Online Leefstijlprogramma begonnen bent en misschien al heel veel tips van Tamara dagelijks toepast. Maar het kan ook goed zijn dat je af en toe flink baalt van jezelf, als dat even niet lukt. Dat je stemmetje in je hoofd nog te vaak tegen je praat en niet altijd lieve dingen zegt. Door het dagelijks leven, verwachtingen van anderen én vooral de verwachtingen die je jezelf oplegt is het niet altijd even makkelijk je goede gewoontes vol te houden. Dat is ook helemaal niet erg! Als je maar de weg terug zonder moeite weet te vinden. En daar gaan we je bij helpen tijdens het jaarprogramma ‘Word je eigen Leefstijlexpert’. Niet alleen word je geholpen door Dokter Tamara, maar ook door het hele team van experts dat Tamara de afgelopen jaren om zich heen heeft verzameld.

Ben jij er klaar voor om jouw eigen leefstijlexpert te worden? Meld je dan aan voor dit jaarprogramma!

Het programma wordt door VGZ vergoed vanuit het preventiebudget en je hoeft zelf niks voor te schieten. Wij declareren namelijk voor jou bij VGZ. Aan het einde van het programma kan je een deelname certificaat downloaden. Je hebt 2 jaar toegang tot de lessen.